У Кабміні "порадували" щодо Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Кабміні "порадували" щодо Євробачення-2017

У Кабміні "порадували" щодо Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

У Кабінеті міністрів України скасували проведення брифінгу, на якому повинні були оприлюднити місто-господар міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу уряду.
"25 серпня скасований брифінг щодо оголошення переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення-2017", - сказано в повідомленні.
Причина та дата оголошення міста-господаря не вказані.
Відзначимо, це не перший раз, коли переносять визначення міста, яке прийматиме Євробачення в наступному році.
Раніше планувалося оголосити результати відбору міста-господаря 27 липня.
Нагадаємо, до фіналу конкурсу з відбору міста, де пройде пісенний конкурс в 2017 році, увійшли три міста: Київ, Дніпро і Одеса.
До слова, переможниця Євробачення-2016 українка Джамала розповіла, що вважає Одесу гарним містом для проведення пісенного конкурсу в наступному році.
Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів виділив Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення 450 млн гривень на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?