У страшній ДТП на Харківщині загинули дорожні робітники: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У страшній ДТП на Харківщині загинули дорожні робітники: з'явилися фото

У страшній ДТП на Харківщині загинули дорожні робітники: з'явилися фото
Джерело:  mediaport.ua

У Харківській області

на 18-му кілометрі автодороги Чугуїв-Мілове вранці 26 серпня водій легкового автомобіля збив на смерть трьох робочих, ще двоє отримали травми, повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Медіапорт

".


"18-й кілометр дороги Р-07 Чугуїв-Мілове. На відремонтованій дорозі автомобіль Dacia Logan, рухаючись з Чугуєва в напрямку Куп'янська, мабуть (я не можу стверджувати, там зараз працює слідча група), не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, проїхав зустрічну, машин не було, і виїхав на узбіччя, де працювали люди Нововодолазького райавтодору (встановлювали стовпчики по узбіччю дороги). Місце їх роботи було огороджено парканом, фішками, автомобіль (Dacia Logan) все зніс, машину викинуло на узбіччя, гальмівного шляху немає. У нас три людини збито насмерть, двоє поранені", - розповів Зражевець.


Раніше на Автозаводській в місті Київ

сталася серйозна ДТП за участю патрульної поліції

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?