У "Зорі" задоволені жеребкуванням в Лізі Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Зорі" задоволені жеребкуванням в Лізі Європи

У "Зорі" задоволені жеребкуванням в Лізі Європи
Джерело:  online.ua

Луганська "Зоря" здобула тих суперників в Лізі Європи, з якими хотіла зіграти.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"Суперники випали ті, кого ми хотіли. З самого початку, коли дізналися, що будемо грати в груповому етапі, і президент, і головний тренер, і футболісти хотіли найсильніших суперників. Так, група дуже серйозна. "Манчестер Юнайтед", "Фенербахче", "Феєноорд" і "Зоря". І ми будемо грати з будь-яким суперником. Хто б нам не трапився. Не дивитися на титули. Так, ми зустрінемося з "Манчестер Юнайтед", трансферна вартість футболістів якого оцінюється сотнями мільйонів доларів. Футболісти, на яких моляться вболівальники в багатьох куточках світу. Але у мене одне бажання - головне, щоб у хлопців не затремтіли ноги, коли вони побачать цю футбольну супермашину в особі "Манчестер Юнайтед". Тільки в цьому є страх. Якщо зуміємо вистояти психологічно - тоді нам вдасться зіграти добре проти зірок першої величини. Такий шанс випадає не часто", - сказав Рафаїлов.
Дивіться: Результат и жеребкування групового турніру Ліги Європи
Генеральний директор "Зорі" підкреслив, що потрібно показати себе і перевірити в дії.
"Будемо готуватися, грати, намагатися показати все найкраще, що вміємо, і сподіваємося скласти конкуренцію цим командам", - зазначив Рафаїлов.
Читайте: "Шах тар" отримав суперників у Лізі Європи
Нагадаємо, "Зоря" вперше зіграє в груповому турнірі Ліги Європи. З "Манчестер Юнайтед" і "Фенербахче" луганчани раніше не грали. А з "Феєноордом" билися за вихід в груповий турнір Ліги Європи в серпні 2014 (1: 1, 3: 4).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?