Реакція "Шахтаря" на жеребкування в Лізі Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реакція "Шахтаря" на жеребкування в Лізі Європи

Реакція "Шахтаря" на жеребкування в Лізі Європи
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" зобов'язаний виходити в плей-офф Ліги Європи без обговорень.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив генеральний директор донеччан Сергій Палкін в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"У цій групі найпікантніша ситуація, природно, з "Брагою". Як ви всі прекрасно знаєте, до нас з самого початку сезону перейшов звідти тренер, він прекрасно знає цю команду. Думаю, для вболівальників обох команд це протистояння буде дуже цікавим, захоплюючим. Навіть до жеребкування мені здавалося, що "Брага" нам може попастися. Так і вийшло. Якщо подивитися на "Гент", то в минулому сезоні, наскільки я пам'ятаю, він зайняв третє місце. Тобто це хороша команда. "Коньяспор" час від часу грає у вищій лізі, вилітає - такий рівний суперник. Але у всякому разі хочу сказати, що з цієї групи ми повинні виходити без обговорень", - заявив Палкін.

Дивіться: Результат и жеребкування групового турніру Ліги Європи

Також Палкін висловив думку про суперників "Зорі", яка зіграє з "Манчестер Юнайтед", "Фенербахче" і "Феєноордом".
"Звичайно, це найскладніший квартет. Для молодих хлопців "Зорі" буде дуже цікавий досвід. Я б навіть сказав, незабутній, бо не кожен день граєш з "Манчестер Юнайтед" і "Фенербахче". Вважаю, для розвитку клубу, футболістів це серйозний крок... Думаю, було б непогано, якби "Шахтар" потрапив до групи А. Коли у нас складні суперники, ми сконцентровані і показуємо дуже серйозний результат. А коли група на перший погляд прохідна, концентрація трохи втрачається і можна очікувати чого завгодно", - зазначив Палкін.

ЧитайтеУ "Зорі" задоволені жеребкуванням в Лізі Європи

Відзначимо, що "Шахтар" раніше в єврокубках грав тільки з "Брагою". З "Гентом" і "Коньяспором" донеччани не перетиналися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?