Савченко ні з ким поговорити: у мережі розповіли, чи будуть ватажки ДНР-ЛНР в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко ні з ким поговорити: у мережі розповіли, чи будуть ватажки ДНР-ЛНР в Раді

Савченко ні з ким поговорити: у мережі розповіли, чи будуть ватажки ДНР-ЛНР в Раді
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст і блогер Олександр Михельсон спрогнозував, чи прийме Україна закони, згідно з якими у Верховній Раді можуть опинитися бойовики так званих ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міхельсона.


«Свіжий сепарський офіціоз: Київ "ігнорує розробку дорожньої карти виконання Мінських угод і низки політичних законів", а також "необхідність узгоджувати свої дії" з сепарами», - написав Міхельсон.


«Хто не в курсі - проект цієї "карти" і "пакету законів" придумував Сурков (Владислав Сурков, радник президента Росії Володимира Путіна - Ред.), а в Мінськ привозив Гризлов (Борис Гризлов, представник Росії в Контактній групі по врегулюванні ситуації на Донбасі - Ред.)», - уточнив блогер.


«Ех, відчуваю, не дочекаємося ми в українському парламенті не тільки Мотороли, а також Захарченко ... Так і ні з ким буде Надії Савченко (народний депутат від фракції" Батьківщина "- Ред.) поговорити», - поіронізував Міхельсон.


Відзначимо, що Росія наполягає на прийнятті Україною законів, зокрема, про амністію бойовиків, згідно з якими бойовики так званих "республік" могли б отримати легальний статус і балотуватися на виборах.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Савченко заявляла про те, що з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна вести прямі неофіційні переговори, і вона готова, "ризикуючи своїм життям", їхати і говорити з людьми на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?