Ющенко спіймали на ринку за торгівлею вишиванками: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Ющенко спіймали на ринку за торгівлею вишиванками: опубліковано фото

Ющенко спіймали на ринку за торгівлею вишиванками: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про те, що екс-президент України  Віктор Ющенко  торгував в Києві вишиванками 27 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Сестри Чемоданових.


"І от скажіть мені - де, в якій країні можна побачити президента, хоч і колишнього, який торгує на розкладках? Іду така, дивлюся на всякі штучки в надії прикупити собі чогось вінтажного та за мінімальні гроші - і раптом погляд падає на Віктора Андрійовича. Сидить собі на пластмасовому стільці і п'є каву з паперового стаканчика. А перед ним розкладені старовинні вишиванки. Торгує, значить. Люди проходять, вітаються. Я попросила дозволу сфотографувати - він сказав: нехай, не питання. Поговорили ми з паном Ющенком про погоду, про те-про се, потиснули один одному руки...", - написала блогер.


"Мер столиці їздить по місту на велосипеді один, без охорони. Президент торгує на блошиному ринку... Два світи - два способи життя. І хтось ще баламутить, кривлячи скептично губи: до Європи вони зібралися! Відповім: йдемо вже, йдемо! Цю країну не перемогти", - додала Чемоданова.



Відзначимо, що підтвердження того, що фото свіже і зроблене в Києві, - немає, але але блогер стверджує, що фото зроблено саме 27 серпня на лівому березі в Києві.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ющенко зробив гучну заяву про те, що 70% українців у 2008 році хотіли бачити при владі президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?