Полагодьте дорогу без грошей: соцмережі насмішило відео з «міністрами ЛНР»
Категорія
Україна
Дата публікації

Полагодьте дорогу без грошей: соцмережі насмішило відео з «міністрами ЛНР»

Полагодьте дорогу без грошей: соцмережі насмішило відео з «міністрами ЛНР»
Джерело:  online.ua

На засіданні "міністрів" так званої ЛНР ватажок  Ігор Плотницкий  закликав чинити дороги Луганської області, не маючи на те грошей, чим розсмішив користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook.


На відео відображені збори окупаційної "влади" Луганської області, де обговорювали, що дорогу в напрямку Ровеньків можна полагодити лише капітальним ремонтом.


"А якщо немає фінансування, то що, нехай поки зупиняється? У нас що, хіба териконів немає? У найгіршому варіанті, у нас що, немає цементу? Треба якось проявляти ініціативу. А то ви чекаєте: грошей немає, я робити не буду. Я як раз і говорив про те, що мені потрібні міністри-кризові менеджери, які не будуть сидіти і чекати грошей, а будуть вирішувати питання", - заявив Плотницкий.



"Чому до сих пір його в Кабмін не покликали? А то як розповідати про республіку і нашу партію, то все сміливі, а то як працювати, будувати, так всі за свою кишеню тримаються, ніхто погудіти за народ не бажає", - написав луганський блогер, який пише під ніком Савелій Вассерман.


Тетяна Пліасунова: "Грошей немає - проявляйте ініціативу :)) логіка 180 рівня :D".


Валерій Колесников: "Ну це перли!"


Володимир Кочубеїв: "Аааа... шлак з цементом! Це конгеніально! Це вихід! "А що якщо немає фінансування, то що, нехай так і зупиняється?")).. Це десять балів!!! Дороги можна ремонтувати без грошей! Еврика))) Государ жже))). Створюється враження, що на своїх засіданнях "глава" тільки і робить, що роздає пиздю**ни. Навіть не важливо, що він говорить одні дурниці. Просто в такій ситуації крім дурниць говорити нічого. Вони не вирішують питань, не узгоджують свої дії. Один виписує, інші відгрібають. Це такий стан)). Він називається "жопа")))".


Юрій Кривенко: "Маячня якась".


Валентина Іщенко: "До свого дому дорогу заїздив з добірного асфальту, а народу, че-з териконів насиплемо. Зате взимку не слизько".


Оксана Іванова: "Це він після вибуху?)) Мало йому?)".


Денис Ємельянов: "Як каже мій знайомий: "Не всіх д*білів війна вбила".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на засіданні "міністрів" ЛНР бойовики випадково зізналися в брехні про повернення луганчан в місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?