Вогонь, стрілянина і вибухи: СБУ показала яскраве відео навчань в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Вогонь, стрілянина і вибухи: СБУ показала яскраве відео навчань в Києві

Вогонь, стрілянина і вибухи: СБУ показала яскраве відео навчань в Києві

Вранці 28 серпня в центрі Києва Антитерористичний центр Служби безпеки України провів  навчання в будівлі Посольства Ізраїлю в Україні, шум яких налякав киян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.


Відзначається, що в навчаннях брали участь спецпідрозділу СБУ "Альфа", Національної поліції "Корд" і підрозділи сил спецоперацій Збройних Сил України. Відповідно до завдання спецназівці повинні були знешкодити терористів і звільнити заручників, захоплених в будівлі посольства.


У навчаннях також взяли участь співробітники МВС, Державної служби з надзвичайних ситуацій і регіональних підрозділів суб'єктів боротьби з тероризмом.


В СБУ також зазначають, що з початку року АТЦ провів 49 командно-штабних і тактико-спеціальних навчань на об'єктах терористичної уразливості в Україні. Зокрема, були організовані антитерористичні навчання на Хмельницький атомній електростанції, до участі в яких були запрошені іноземних спостерігачів.


У мережі з'явилися яскраві фото та відео, зроблені в ході навчань:



Як повідомляв ONLINE.UA, рані  в ході навчань на полігоні в Запорізькій області шестеро військовослужбовців були поранені в результаті вибуху гранати.






















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?