Скільки коштує їжа в окупованому Донецьку: з'явилися нові фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки коштує їжа в окупованому Донецьку: з'явилися нові фото

Скільки коштує їжа в окупованому Донецьку: з'явилися нові фото
Джерело:  online.ua

Стало відомо, скільки коштують деякі страви громадського харчування  в окупованому Донецьку, відповідні фотографії зроблені 28 серпня - в день, коли жителі Донецька традиційно відзначають День міста і День шахтаря.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Донбасу ».


Фотографії з цінами на вуличне меню зроблені в парку імені Щербакова в Донецьку, де жителі окупованого міста святкували його 147-річчя.


Виходячи з фотографій, можна зробити висновки, що ціни на їжу в Донецьку в гривневому еквіваленті набагато вище, ніж на неокупованої території України.



Зокрема, 0,5 л води коштують 35 рублів (13,80 гривень), стільки ж коштують стакан лимонаду, безалкогольний мохіто обійдеться в 120 рублів (47,32 грн).



Порція шашлику з птиці (150 грам) вийде в 80 рублів - 31,55 грн., хот-дог обійдеться в 125 рублів - 49,29 грн, жульєн - в 45 рублів (17,75 гривень), стільки ж коштують 100 грам курячих крилець.



Півлітра квасу в Донецьку стоять 30 рублів (11,83 гривень), стільки ж пива - 50 рублів (19,72 гривень).


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися  фото з центральних вулиць Донецька, де 28 серпня традиційно відзначається День міста: незважаючи на те, що окупаційна "влада" Донецька обіцяла ряд святкових заходів, центр міста відпочиває пасивно, на вулицях зовсім мало людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?