Росія наша: з'явилися фото агітації окупантів в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія наша: з'явилися фото агітації окупантів в Криму

Росія наша: з'явилися фото агітації окупантів в Криму
Джерело:  Крим.Реалії

У Росії 18 вересня мають відбутися вибори депутатів Державної думи РФ, при цьому в  окупованому Криму  почався сезон політичної агітації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Крим.Реалії ».


На плакатах- гасла президента Росії Володимира Путіна і його партії «Єдина Росія» про гідну зарплату вчителям і медикам.




« Голова партії «Єдина Росія» Дмитро Медведєв  на початку серпня радив вчителям, незадоволеним своєю зарплатою, йти в бізнес. У Криму цитують президента Путіна врозріз політиці партії?», - іронічно відзначає видання. «Медведєв же казав - грошей немає», - пишуть «Крим.Реаліі»



«Тобто, винні люди?», - іронізує «Крим.Реаліі».


Також на півострові з'явилася агітація від Сергія Аксьонова - так званого голови Криму.



«Аксьонов захотів працювати в інтересах людей. Кого саме - не уточнив», - коментують «Крим. Реалії».



«Савченко мало не буває. Кандидат від «Єдиної Росії» змінила первісну версію своєї агітації. Раніше слоганом Світлани Савченко було: «Наша кримська Савченко». З невідомої причини всі білборди замінили на Савченко, яка обіцяє кримчанам затишок і порядок», - пише видання.


"Росія наша", - говорить гасло на плакаті з агітацією від Савченко.



«Партія Жириновського нікому нічого не обіцяє. Найчесніша?», - коментують «Крим.Реаліі».


«Серед традиційно лояльних президентові Володимиру Путіну партій («Єдина Росія», «КПРФ», «ЛДПР», «Справедлива Росія», (остання в Криму не рекламується), знайшовся і представник партії «Батьківщина», - також відзначають «Крим.Реаліі» .


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-секретар Ради національної безпеки і оборони, радник президента України Петра Порошенка Володимир Горбулін вважає, що режим президента Росії Володимира Путіна руйнує відсутність виразної внутрішньої політики в РФ і неможливість нічого запропонувати громадянам країни, крім міфів про імперську велич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?