У Києві машина загорілася, коли водій пив пиво прямо за кермом: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві машина загорілася, коли водій пив пиво прямо за кермом: з'явилися фото

У Києві машина загорілася, коли водій пив пиво прямо за кермом: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Оболонському районі в Києві на перехресті вулиці Олександра Архипенка (колишня Мате Залки) і проспекту Героїв Сталінграда загорівся автомобіль, водій якого пив пиво прямо за кермом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Київ Оперативний».


"Вогняна Санта Барбара" на Оболоні! На номер 102 надійшов виклик про те, що на колі ул.МатеЗалкі / пр.ГероевСталінграда горить кинутий на пішохідному переході автомобіль Mazda д.н. AE8580HH, на місце оперативно прибув розрахунок ДСНС і екіпаж ПП00518», - сказано в повідомленні.


«Загоряння було ліквідовано і при з'ясуванні обставин було встановлено, що дівчина купила дане авто 3 дні тому і бурхливо відзначала покупку кілька днів зі своїм бойфрендом», - пише «Київ Оперативний .


«Нічого не віщувало біди, але з'явився товариш бойфренда, який взяв Мазду і поїхав кататися. За кілька годин до виклику про спалах, на дане авто надходила скарга про те, що водій п'є пиво прямо за кермом і грубо порушує ПДР! Підсумок: самозаймання від замкнулої проводки, водій зник з місця НП», - сказано в повідомленні.





Як повідомляв ONLINE.UA,  в селі Тарандинці Лубенського району Полтавської області в ніч на 28 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули три людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?