Стягування військ до Криму: з'явилися нові фото путінських солдатів
Категорія
Україна
Дата публікації

Стягування військ до Криму: з'явилися нові фото путінських солдатів

Стягування військ до Криму: з'явилися нові фото путінських солдатів
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані нові фотографії солдатів армії  президента Росії Володимира Путіна, яких перекинули в окупований Крим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача, що пише під ніком «IgorGirkin».


«Крим 28 серпня. путенськы і кальян ... + 80 до фанатизму», - іронічно підписали фотографію в соцмережі.



У той же час російське міністерство оборони повідомило, що «підрозділи аеромобільних військ і морської піхоти Каспійської флотилії в рамках раптової перевірки боєготовності перекинули на незнайомі полігони».


У російському відомстві зазначили, що «десантники з Волгоградської області здійснили 1200-кілометровий марш і прибули на кримський полігон Опук. Там вони приступили до інженерного обладнання, організації охорони і оборони нового району зосередження і підготовці до виконання навчально-бойових завдань».




«Поїздка російських солдатів: Алабіно-Волгоград-Крим. 8-11-24 серпня», - підписав інші фотографії «IgorGirkin».



Як повідомляв ONLINE.UA,  25 серпня по рішенню президента РФ Володимира Путіна почалася масштабна перевірка боєготовності Збройних сил Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?