Ідеолог "Новоросії" пригрозив ще одній країні
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" пригрозив ще одній країні

Ідеолог "Новоросії" пригрозив ще одній країні
Джерело:  online.ua

Ідеолог так званої "Новоросії" та «євразійства», прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін заявив про те, що «якщо Вірменія повернеться до Заходу в цей важкий для Росії період, буде стерта з лиця землі».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на armenianreport.com.


Дугін в інтерв'ю російським ЗМІ заявив, що, на його думку, «Євразійський економічний союз це Ноїв ковчег, і хто сяде в цей ковчег, продовжить існувати, а хто ні - буде стертий з лиця землі».


За його словами, існуюча в РФ економічна криза не пов'язана безпосередньо з Росією. Дугін вважає, що весь світ став перед глобальною фінансовою кризою, так як всі держави залежать від створеної США фінансово-економічної системи.


«Росія намагається створити якусь систему, яка на тлі глобальної економічної кризи спробує захистити економічне становище євразійських країн, що сьогодні відбувається у нас на очах. Економіка Вірменії в порівнянні з економікою Росії незначна, що не має ніякого значення, і головним чином залежить від економіки РФ. Сама Росія економічно настільки велика, але у неї є інше добро - ядерна зброя», - заявив Дугін.


За його словами, якщо Росія зуміє вийти з цієї ситуації, то і Вірменія зможе вийти, однак, «якщо в такій важкій для Росії ситуації Вірменія спробує заручитися підтримкою з боку Заходу, то вона вибухне, і від Вірменії нічого не залишиться. Вірменія не потрібна Заходу».


На думку Дугіна, Захід домагається контролю над карабахським конфліктом, щоб нанести удар своєму геополітичному противнику - Росії. «Вірменія зараз повинна міцно триматися за Росію, спокійно стежити за виниклою важкою фінансово-економічною ситуацією», - закликає Дугін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український і кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв заявив, що ідеолог так званої "Новоросії" та прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін може мати відношення до військового перевороту в Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?