При Росії стало гірше: з'явилося показове відео з окупованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

При Росії стало гірше: з'явилося показове відео з окупованого Криму

При Росії стало гірше: з'явилося показове відео з окупованого Криму
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого місцеві жителі і туристи діляться своїми враженнями про життя в  анексованому Криму  після окупації півострова Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет від « Крим.Реалії », опублікований в Facebook.


"Не дуже доброзичливі місцеві жителі стали з переходом в Росію. Не всім подобається. Бардак цілковитий, завищують ціни, неповага, грубість". Ось такий вот літній Форос», - сказано в описі до відео, знятого в найпівденнішій точці Криму - Форосі.


«Люди якісь агресивні стали, раніше такого не було», - каже на кадрах російська туристка. Її супутник розповідає про недоброзичливість і грубість місцевих жителів після російської окупації.


«Нечувані стали ціни на харчування», - каже в кадрі мешканка Фороса. «Владу беруть можновладці, люди, які живуть тільки для себе, створюють умови тільки для своїх дітей, але ніяк для жителів селища», - заявляє кримчанка.


«Медицина впала на підлогу», «По 4 години чекаємо швидку», «Доброго мало зараз», - розповідають місцеві жителі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо, що на території Криму окупаційна "влада" підняла війська по тривозі, привела їх в повну бойову готовність і почали розсилати кримчанам повістки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?