У мережі хвиля на захист звільненого Міноборони Муравського: з'явилися нові яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі хвиля на захист звільненого Міноборони Муравського: з'явилися нові яскраві фото

У мережі хвиля на захист звільненого Міноборони Муравського: з'явилися нові яскраві фото
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж активно встали на захист звільненого з посади цивільного радника міністерства оборони фотографа  Дмитра Муравського в зв'язку зі скандалом навколо фотографії з Широкино в зоні антитерористичної операції.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


В знак підтримки Муравського користувачі соцмереж публікують його яскраві фотографії під хештегом #підтримуюМуравського.


«Дмитро Муравський ....... Красногорівка, перші години після звільнення .... Хтось посміє назвати це пронизливе фото постановочним? », - пише користувач Facebook Ірина Бонацька.



«Наш ... Маріуполь ...», - підписує фотографію Муравського Оксана Шведкіна.


«Заходьте на сторінку Дмитро Юрійович Муравський, вибираєте з найшикарніших фото, то, яке подобається, і публікуєте. Нічого складного. Раз в день. Усе. # ПідтрімуюМуравського», - пише волонтер Дана Ярова.




«Діти російсько-української війни, яка вже два роки забирає життя не тільки дорослих, а й дітей (Фото з альбому Дмитра Юрійовича Муравського)», - коментує фото Валентина Кущ.




Як повідомляв ONLINE.UA, Муравський оригінально прокоментував свою відставку і скандал навколо своєї фотографії з Широкино Донецької області, яку в мережі багато хто називав постановочною.  "Своїх не кидають ", - таку назву дав Муравський гучній фото, натякаючи на своє звільнення з українського оборонного відомства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?