У Путіна зробили нову заяву про захист росіян за кордоном
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили нову заяву про захист росіян за кордоном

У Путіна зробили нову заяву про захист росіян за кордоном
Джерело:  ТАРС

Прем'єр-міністр Росії, яку очолює президентом Володимир Путін, Дмитро Медведєв зазначив, що уряд РФ розглядає захист прав та інтересів співгромадян, які перебувають за кордоном, як найважливіше завдання.
Про це він заявив в ході форуму «В єдності з Росією», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Ми будемо відстоювати ваші права і інтереси в будь-якій точці світу, захищати від дискримінації, від утисків з боку місцевої влади, організацій, якщо це буде необхідно", - сказав Медведєв.
Також він вважає, що в питанні захисту інтересів громадян РФ російські відомства повинні виступати «єдиною силою». «Я хочу, щоб ви, як і всі інші громадяни нашої країни відчували кожну хвилину, що за вами стоїть Російська Федерація - країна, яка своїх не залишає», - підкреслив глава уряду.
За даними МЗС Росії, на обліку у вітчизняних зарубіжних установах за кордоном стоїть 1,9 млн росіян.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Медведєв припустив можливий розрив дипломатичних відносин з Україною і звинуватив Київ у "злочині проти народу Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?