Путін вже не виїзний: відмова президента РФ від поїздок за кордон підірвала соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вже не виїзний: відмова президента РФ від поїздок за кордон підірвала соцмережі

Путін вже не виїзний: відмова президента РФ від поїздок за кордон підірвала соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж посміялися над відмовою президента Росії Володимира Путіна від чергової поїздки за кордон, - на товариський матч турецької і російських збірних з футболу в Туреччину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Футболісти збірних Росії і Туреччини проведуть товариський матч 31 серпня в турецькому місті Анталья. Нагадаємо, раніше російський президент прийняв рішення не брати участі в 71-й сесії Генеральної асамблеї ООН, яка відкриється 13 вересня в Нью-Йорку.
Також прес-секретар президента РФ заявив, що зустріч Володимира Путіна з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель для обговорення ситуації в Україні в ході саміту "Великої двадцятки" в Китаї "не має остаточного підтвердження".
Таке рішення російського президента викликало бурхливу реакцію в соцмережах. Так, користувач Мифодий написав: "Щось замишляє? Багатоходівочка?".
Мысли Перзидента: "Путін не поїде на товариський матч збірних Росії та Туреччини в Анталью. Він тепер далі СНД не їздець. Так бачу".
Cергій Тюкалов: "Путін став невиїзний - відмовився летіти в штаб-квартиру ООН в Нью-Йорку США (внесок РФ в неї 2,9%) за станом здоров'я, слабкий став дідусь!".



Користувач Голос Мордора написав про кілька версій відмови Путіна від поїздок: "Українські експерти вже висунули три версії, чому Путін не їде на ГА ООН: а) Путін хворий; b) Боїться арешту і Гааги; c) Боїться перевороту".



Деякі користувачі у відповідь придумали ще одну можливу версію. Дід Шаман: "Всі двійники на профілактиці".
Олексій Дмитрієв: "Двійник підвів. Батарейку змінюють на техобслуговуванні".


Олег: "Тому що йому там нічого робити і говорити. У минулому році розсмішив там всіх, в цьому взагалі все іржати будуть".
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 серпня прес-служба Кремля за підсумками телефонної розмови лідерів трьох країн розповсюдила повідомлення, що канцлер Німеччини, президент Франції і РФ мають намір провести спільну зустріч в рамках саміту G20.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?