А навіщо вам Крим: в мережі нагадали про знакове відео з путінським пропагандистом
Категорія
Світ
Дата публікації

А навіщо вам Крим: в мережі нагадали про знакове відео з путінським пропагандистом

А навіщо вам Крим: в мережі нагадали про знакове відео з путінським пропагандистом
Джерело:  online.ua

У мережі згадали старе відео, на якому один з головних пропагандистів президента Росії  Володимира Путіна, актор і журналіст Володимир Соловйов активно виступає проти ідеї захоплення Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


"Як ви собі це уявляєте? Ми не повернули собі Абхазію і Осетію. Це незалежність. Тому що немає жодної юридичної підстави. А навіщо вам Крим? А чому Крим, чому не Фінляндія? Її віддав Ленін, вона теж була наша. Чому не Польща ? Вона перейшла після розділу. Чому не середньоазіатські республіки? Чому ми погодилися з розділом 1991 року? Давайте взагалі зберемо собі російську імперію, в межах 1905 року. З якого моменту ми вирішуємо, що можна, що не можна?", - каже на відео Соловйов.


"Соловйов, одягнений в якусь чи то рясу, то чи жіноче плаття, пояснює, чому Росії не слід захоплювати Крим. Скільки вже років цей чоловік коливається разом з лінією партії?", - прокоментував ролик блогер.


Відзначимо, що відео знято 29 листопада 2013 року.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  згадали виступ Соловйова в 2008 році, де він загрожує ввести війська в Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?