Росія зробила нахабну заяву про голосування на Донбасі: соцмережі обурюються
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зробила нахабну заяву про голосування на Донбасі: соцмережі обурюються

Росія зробила нахабну заяву про голосування на Донбасі: соцмережі обурюються
Джерело:  online.ua

Російський уряд створить умови для голосування на  виборах до Держдуми 18 вересня  росіянам, які перебувають не окупованих територіях Донецької та Луганської областей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"Для громадян Російської Федерації, які з тих чи інших причин будуть на території Донбасу - Донецької та Луганської областей, будуть створені умови для голосування на суміжній російської території", - заявив член ЦВК РФ Василь Лихачов.


"Як це розуміти? Яка така Луганська область? Тимчасова окупована частина ЛНР? Чи що? Російські брати, увімкніть телевізор, там уже майже третій рік, як ми війну виграли, і Маріуполь взяли в самій Одеси-мами, Лічісанськ до Харкова майже наш, то які такі Луганська і Донецька області? Що ви таке говорите. Не можна проводити без узгодження з ЛНР вибори на наших територіях. Це зрада! Хай йому грець. І скільки ділянок буде в Луганську для тих кого тута нема?", - написав луганський блогер, який пише під ніком Савелій Вассерман.


Олексій Комаровський: "Іхтамнет!!! Яке голосування?"


Марина Іванкіна: "З тих чи інших причин? В сенсі, приїхали в гості до мами, а тут голосування? Ось це турбота про співгромадян!".


Як повідомляв ONLINE.UA, екс-секретар РНБО  Володимир Горбулін вважає, що режим президента Росії Володимира Путіна не може нічого запропонувати громадянам країни, крім міфів про імперську велич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?