Бійці АТО розгромили позиції ворога й знищили важливого бойовика
Категорія
Світ
Дата публікації

Бійці АТО розгромили позиції ворога й знищили важливого бойовика

Бійці АТО розгромили позиції ворога й знищили важливого бойовика

Українські військові знищили позиції бойовиків ДНР на  Світлодарській дузі в Донецькій області, а також ліквідували високопоставленого військового з боку супротивника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Юрія Мисягіна.
"1-й батальйон 54-ї бригади на Світлодарській дузі знову відзначився. Добре підготувавшись і зібравши всю інфу про розташування противника, дали вчора гідну відповідь на його позиціях. Радіорозвідка ЗСУ підтвердила й інформація вже пішла нагору в штаб АТО", - написав він.
За словами волонтера, після систематичних обстрілів передових позицій українських військових з боку бойовиків, 1-й батальйон 54-бригади змушений був відкрити вогонь у відповідь по позиціях противника.
  
"В результаті точним попаданням знищений серйозний і важливий військовий. Хто він - місцевий, або гість з-за поребрика - публічної інформації поки немає", - зазначив Мисягін.
Нагадаємо, раніше  бойовики так званої ДНР атакували позиції Збройних сил України біля селища Луганське на Світлодарській дузі, в результаті чого 54-а бригада втратила одну з позицій на передовій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?