Як українські снайпери збираються на роботу: з'явилися нові фото з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Як українські снайпери збираються на роботу: з'явилися нові фото з Донбасу

Як українські снайпери збираються на роботу: з'явилися нові фото з Донбасу

Відомий журналіст Роман Бочкала показав, як українські снайпери збираються на роботу в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Снайпери збиралися на роботу. Підготували стовбури, визначили маршрути і точки. Бути снайпером це не просто вміти стріляти. Терпіння, уважність і розум теж знадобляться. Приклад. Нещодавно хлопці вирахували комендатуру противника. Літо, спека - двері завжди відкриті. В отворі часто з'являлися тери. Але на мить. А якщо не впевнений на 100% - не стріляй. Спалиш і себе, і мішень. Продовжили спостереження. З'ясувалося, що собачка гавкає за певний час до того моменту, як сепар з'явиться в дверях. Спрацювали чітко", - написав він.
Снайпери розповіли Бочкалі про те, які цілі для них є пріоритетними.
"Питаю, а яка пріоритетність цілей? Відповідь: кулеметники, гранатометники й російські найманці. Останніх легко відрізнити за формою, наявністю броніків і касок. Поки говорили, стемніло. Хлопці пішли в ніч. Побажали один одному вдалого полювання, розбилися на пари і розійшлися. До ранку. Або ти або тебе", - зазначив журналіст.
Раніше повідомлялося, що  українські військові знищили позиції бойовиків ДНР на Світлодарській дузі в Донецькій області, а також ліквідували високопоставленого військового з боку противника.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?