До бойовиків на Донбас прибув російський полковнік-"приколіст": з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

До бойовиків на Донбас прибув російський полковнік-"приколіст": з'явилися фото і відео

До бойовиків на Донбас прибув російський полковнік-"приколіст": з'явилися фото і відео

Бойовики на Донбасі, які окупували місто Горлівку, отримали з Росії нового командира - полковника Олексія Бердникова, відомого своїм незвичайним «почуттям гумору».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.
«Встановлено, що на посаду «командира 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 армійського корпусу (Донецьк, Україна) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ» прибув полковник Збройних сил РФ Бердников Олексій Миколайович, який замінив на цій посаді генерал-майора Тимофєєва Ігоря Борисовича», - повідомили розвідники.


Крім того, українські розвідники відзначили, що свою кар'єру командира бригади в Росії полковник Бердников починав зі скандально відомого «траурного маршу для похорону розбитого під час ДТП автомобіля» з використанням всього особового складу військової частини.


Олексій Бердников
Народився Бердников 14 листопада 1978 року в селі Калманка Алтайського краю, з 1999 по 2009 роки проходив службу на командних посадах в Північнокавказькому військовому окрузі.
Також в заяві ГУР зазначено, що до своєї відправки на Донбас російський полковник проходив службу в Уссурійському краї РФ, який вважається для військових чи не «засланням».


Під час служби в Уссурійському краї російський офіцер разом зі своїм колишнім колегою по службі в 5-ї Армії Східного Військового округу, полковником Олександром Бушуєвим (знищеним 3 липня 2016 року в районі Харцизька на Донбасі), користувався поганою славою у підлеглих в зв'язку з регулярними випадками приниження їх честі та гідності, а також через свою корумпованість.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії було зафіксовано значне зниження підтримки жителями країни бойовиків ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?