У Лощинівці пройшов похорон жорстоко вбитої дівчинки: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Лощинівці пройшов похорон жорстоко вбитої дівчинки: з'явилися фото

У Лощинівці пройшов похорон жорстоко вбитої дівчинки: з'явилися фото

У селі Лощинівка Одеської області пройшов похорон жорстоко вбитої 21-річним ромом 9-річної дівчинки Ангеліни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольскую правду".
Загалом були присутні близько 100-200 осіб, приїхав губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі і правоохоронці на чолі з начальником управління Національної поліції Одеської області Гіоргі Лорткіпанідзе. Попрощатися з дівчинкою приїхали навіть мешканці інших сіл.
Саакашвілі зазначив, що прибув на панахиду, щоб висловити підтримку родичам загиблої Ангеліни і загалом жителям села.
Побоювання, що на похороні можуть бути ексцеси - не виправдалися. Люди плакали, але закликів до подальшої помсти ромам не звучало. Після вигнання циган на сьогоднішній день в селі залишилися тільки три сім'ї ромів.
Нагадаємо, 27 серпня в Лощинівці було знайдено тіло дівчинки 2007 року народження з ознаками насильницької смерті. За підозрою в її вбивстві правоохоронці затримали представника ромської національності.
Після інциденту в селі відбулися масові заворушення, погроми, в ході яких були пошкоджені будинки ромів, при цьому жителі Лощинівки зажадали виселити їх з села.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео арешту ймовірного вбивці дівчинки в Лощинівці.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?