Скандал в Миколаєві: у Деканоїдзе повідомили про гучне рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал в Миколаєві: у Деканоїдзе повідомили про гучне рішення

Скандал в Миколаєві: у Деканоїдзе повідомили про гучне рішення
Джерело:  online.ua

Поліцейських з Миколаєва, які в ніч на 30 серпня не змогли вирішити конфлікт п'яних дебоширів, звільнять разом з їхнім командиром.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України, очолюваної Хатіей Деканоїдзе.


Як заявив начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіціі Євген Жуков, в даний час йде службове розслідування, за результатами якого всі патрульні, які проявили бездіяльність під час конфлікту в Миколаєві, будуть звільнені.


"Ті екіпажі, які були присутні, саме" були присутні ", не вдаючись до жодних дій, окрім як збір усього цього бруду на нашу адресу, на адресу патрульної поліції всієї України, - будуть звільнені безповоротно разом з горе-командиром. З цієї ситуації покарання понесуть усі причетні співробітники ", - заявив Жуков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 30 серпня в Миколаєві молодчики на позашляховику Mercedes на перетині вулиць адмірала Макарова та Соборній влаштували п'яні розбірки - побили таксиста і кидалися на перехожих.


При цьому патрульні, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати бешкетників. Один з поліцейських відмовився представлятися і не став пояснювати причини, за якими нападнику дозволили сісти в машину і поїхати.


Нагадаємо,  один з молодих людей, які п'яними влаштували розбірки і побили таксиста в центрі Миколаєва, виявився шанувальником проросійської символіки і любителем відпочити в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?