У Росії розповіли, як вона копає собі могилу на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як вона копає собі могилу на Донбасі

У Росії розповіли, як вона копає собі могилу на Донбасі
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров вважає, що підтримка Росією сепаратизму на Донбасі закінчиться для країни трагічно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
Журналіст в інтерв'ю радіостанції зазначив, що Росія вирощує ідеологів сепаратизму.
"Я дивуюся на нинішню Росію, яка ростить і плекає сепаратистські ідеї при величезній строгості віднощення законодавства до сепаратизму як такого. Чомусь Росія вирощує не тільки професійних сепаратистів в особі тих, хто пройшов школу донбаського сепаратизму, але і вирощує ідеологів сепаратизму, бо постійне захоплення, постійна підтримка сепаратистів, що розколюють сусідню єдину державу - адже, зрозумійте, сепаратизм, він же з легкістю переходить будь-які межі й переноситься на будь-які грунти", - сказав він.
За його словами, підтримка сепаратизму закінчиться для Росії трагічно.
"Ось я думаю, що з урахуванням досвіду, який Росія чомусь, за якимось чортом придбала на Донбасі, то ставлення до сепаратизму, яке виховалося в Росії через підтримку донбаських кримінальників, ймовірно, може дуже трагічним чином і обов'язково відіб'ється трагічним чином на долі Росії вже після відходу Володимира Володимировича, а, можливо, і до нього", - вважає Невзоров.
Раніше повідомлялося, що  Олександр Невзоров вважає російського президента Володимира Путіна не самостійною фігурою, а скоріше заручником традицій російського правління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?