Захоплюючий кліп Джамали на переможну пісню вже в мережі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Захоплюючий кліп Джамали на переможну пісню вже в мережі: з'явилося відео

Захоплюючий кліп Джамали на переможну пісню вже в мережі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 22 вересня, відбулася світова прем'єра нового кліпу української співачки Джамали на пісню "1944", з якою вона здобула перемогу на Євробаченні-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
В основі сюжету кліпу - прибульці, які захопили плем'я землян.
"Хотілося створити такий світ, в якому щось пішло не так", - розповіла Джамала про нове відео.
Зйомки відеоряду проходили в Чернівецькій області в Буковинських Карпатах. Локацією кліпу стала покинута військова база "Памір" на вершині гори Томнатик, розташована на висоті 1565 м над рівнем моря.
"Це повинен був бути чарівний світ з неймовірними краєвидами. Але в день зйомок щось дійсно пішло не так. І хмара, і проливний дощ, і туман, і вітер, все, що могло з нами статися на цій горі - все сталося", - поділилася співачка.
"Це історія про біду, це історія про трагедію", - пояснює Джамала.
Співачка наголосила, що автори одразу ж домовилися не показувати в кліпі депортацію. Це відео не тільки про трагедію кримських татар. Воно про людей, які намагаються захищатися від чужинців. Фіналу в ньому немає.
"Я придумала собі фінал, що моє плем'я підходить до цих кораблів і вони - хороші", - поділилася Джамала.


Режисером і хореографом-постановником відео виступив Анатолій Сачивко, оператором став Микита Кузьменко. Ця ж команда раніше працювала над відео Джамали "Заплуталась".
Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала увійшла до складу журі національного відбору Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?