Усик подарує Києву довгоочікуваний чемпіонський бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик подарує Києву довгоочікуваний чемпіонський бій

Усик подарує Києву довгоочікуваний чемпіонський бій
Джерело:  fakty.ua

Наступний бій чемпіона світу WBO в першій важкій вазі Олександра Усика планується в грудні 2016 року в Києві.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив продюсер Усика і гендиректор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.
"В української команди є 90 днів до обов'язкового захисту. До цього терміну ми маємо право вибрати для добровільного захисту будь-якого суперника з топ-15 рейтингу WBO. Нам надійшла пропозиція від американського телеканалу HBO, але не виключено, що наступний поєдинок відбудеться в грудні в Києві. Звичайно ж, більше хотілося б, щоб Саша постав в статусі чемпіона світу перед своїми вболівальниками", - сказав Красюк в інтерв'ю газеті "Факти".
Читайте: Олександр Усик побив рекорд легенди світового боксу
Що стосується об'єднавчого бою, то він можливий не раніше 2017 року.
"Бій, звичайно, можливий, але далеко не найближчим часом. У чемпіона світу за версіями WBA Super і IBF Дениса Лебедєва на носі два обов'язкових захисти. 3 грудня він буде боксувати з претендентом з Осетії Муратом Гассієвим. А потім його чекає зустріч з володарем звання чемпіона світу за версією WBA Бейбутом Шуменовим. Чемпіон світу за версією WBC британець Тоні Белью теж зайнятий: 15 жовтень він буде проводити бій в Ліверпулі. Крім того, у Белью теж є обов'язковий претендент - володар звання чемпіона WBC Silver латиш Майріс Брієдіс. Тож ні про які домовленості з нашими потенційними суперниками мова поки не йде", - пояснив Красюк.
Дивіться: Усик — Гловацки: видео лучших моментов боя
Нагадаємо, Усик завоював чемпіонський титул WBO в бою з Кшиштофом Гловацкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?