Війна в Сирії: з'явилися нові фото і відеодокази проти армії Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна в Сирії: з'явилися нові фото і відеодокази проти армії Путіна

Війна в Сирії: з'явилися нові фото і відеодокази проти армії Путіна
Джерело:  online.ua

В незалежній групі волонтерів-розслідувачів Conflict Intelligence Team знайшли нові докази перебування російських військових, підпорядкованих президенту РФ  Володимиру Путіну, в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook CIT.


Волонтери відзначають, що відеоагентство РФ Ruptly 24 вересня опублікувало відеоролик, на якому відображено наступ сирійської армії в провінції Латакія. "На ньому вперше з кінця березня був відображений штурмовик Су-25, що не перебуває на озброєнні ВПС Сирії, в двомісній навчально-бойової модифікації Су-25УБ", - йдеться в повідомленні.


У CIT підкреслюють, що російська штурмова авіація повернулася на аеродром Хмеймім, оскільки малоймовірно, що агентство вмонтувало архівну зйомку в репортаж. При цьому, повернення російської армії в Сирію можна трактувати як відмову уряду РФ від спроб політичного врегулювання ситуації в Сирії.


"Дане припущення підтверджується, в тому числі, безпрецедентними (за словами місцевих активістів і опозиційних ЗМІ) бомбардуваннями підконтрольних повстанцям східних районів міста Алеппо, які почалися після остаточного провалу чергового припинення бойових дій", - зазначають волонтери.



Нагадаємо,  Володимир Путін з 15 березня закликав до виведення російських військ з Сирії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися фото і відео російської військової техніки, яку РФ використовує в бойових діях в Сирії.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?