Українського чиновника намалювали на іконі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українського чиновника намалювали на іконі: опубліковані фото

Українського чиновника намалювали на іконі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі розповіли про колишнього начальника Миколаївського морського торгового порту Василя Капацина, чиє обличчя разом з ликами святих намалювали на іконі в Свято-Варваринської церкви в Первомайську Миколаївської області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook "Баба і кіт".


"Людські збочення якісь безмежні. Є такий одіозний персонаж в Миколаєві - Василь Капацина. З невідомих (насправді, відомих) причин цей персонаж досі на свободі і прекрасно себе почуває. Він, як всі корупціонери України, проспонсорував реставрацію церкви - це Свято-Варваринська церква в Первомайську. Але він пішов далі. Тепер його обличчя є на іконі. Буквально. його величезне щокате обличчя визирає з-за плеча святого", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що користувачі мережі здебільшого негативно відреагували на таку новину. "Хворий. Тупо хворий персонаж. Що сталося такого страшного в житті маленького Васі, що потім, через багато років він захотів, щоб люди на нього молилися?", - арокоментував появу лику Капацина на іконі користувач Баба і кіт.


Ivan Kozak: "За великим рахунком, це нормальна практика. На іконах зображували і Богдана Хмельницького та Івана Мазепу за їх меценатську діяльність. Правда, це харю гріх порівнювати з ними".


Микола Юрченко: "А від чого він допомагає?".


Jake Green: "Нормально себе чувак жене з тих уб***ків в чорних рясах)".


Богдан Рондяк: "Тупо хворий персонаж".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилася інформація про священика УПЦ МП Олександра Драбинку, що має дорогий автомобіль і аксесуари.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?