Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про відмінні новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про відмінні новини

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про відмінні новини
Джерело:  online.ua

Рішення комітету Європарламенту з прав і свобод громадян, порядку і внутрішніх справ підтримати безвізовий режим України з ЄС свідчить про наближення моменту, коли українці зможуть вільно їздити в Європу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра юстиції України Павла Петренка.
"Тільки-но разом із делегацією Мін'юсту взяли участь в засіданні комітету з прав і свобод громадян, порядку і внутрішніх справ Європарламенту. Результати засідання принесли нам чудові новини - було прийнято рішення про підтримку надання Україні безвізового режиму", - повідомив він.
"Вітаю всіх українців. Це ще один крок назустріч нашим європейським очікуванням. Це ще одне підтвердження того, що ми виконали всі технічні вимоги, які ставили перед нами європейські партнери, і готові до того, щоб наші громадяни безперешкодно могли подорожувати по Європі", - упевнений міністр.




Делегація Мін'юсту України на засіданні комітету Європарламенту


"Сподіваюся, найближчим часом це рішення буде остаточно прийнято депутатами Європарламенту", - додав Петренко.


Нагадаємо, раніше про рішення Європарламенту повідомив президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?