Порошенко не дав добро на закон про контрактників
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко не дав добро на закон про контрактників

Порошенко не дав добро на закон про контрактників

Президент Петро Порошенко

ветував закон, ухвалений Верховною Радою 12 липня, який передбачає надання права мобілізованим військовослужбовцям укладати короткострокові контракти під час особливого періоду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українські Новини

.


"Зміни, які були внесені в текст закону, створили умови, за яких можуть бути створені негативні наслідки для обороноздатності держави", - заявив заступник начальника Генерального штабу Володимир Талалай.


Він зазначив, що в результаті набуття законом чинності були б створені умови для одномоментного звільнення великої кількості військових, що послабило б обороноздатність в зоні проведення АТО на Донбасі.


Талалай також повідомив, що Генштаб і Міноборони працюють над удосконаленням законодавства щодо проходження військової служби за контрактом в умовах особливого періоду.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше позаштатний радник президента Петра Порошенка

Юрій Бірюков заявив, що в разі різкої ескалації бойових дій на Донбасі не виключено, що в Україні буде оголошено сьому хвилю мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?