Бійці АТО і депутати ледь не побилися на Миколаївщині: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці АТО і депутати ледь не побилися на Миколаївщині: з'явилися відео

Бійці АТО і депутати ледь не побилися на Миколаївщині: з'явилися відео
Джерело:  Укрінформ

У Миколаєві виникла суперечка між депутатами і учасниками АТО на Донбасі щодо фінансування створення бізнес-інкубатора.
Це сталося в ході засідання Миколаївської облради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
"Депутати обласної ради вдруге провалили виділення 200 тис грн для створення бізнес-інкубатора для учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб і осіб з інвалідністю I-II групи. У минулу п'ятницю на позачерговій сесії це питання вже ставилося на голосування. Але деякі депутати, особливо з "Опоблока", негативно налаштовані проти учасників АТО, дозволяють собі образливі вислови на кшталт "АТОшник - це не професія". Вони провалили голосування", - пояснив присутній на засіданні голова "Української асоціації інвалідів АТО" в Миколаєві Ілля Шполянський.
Учасники АТО прийшли на засідання облради після того, як голосування про виділення грошей провалилося, із закликом до поваги та конструктивної діяльності, в результаті чого суперечка ледь не перейшла в бійку.
Через конфлікт оголосили перерву в засіданні, яке вже не було продовжено через відсутність необхідної кількості депутатів. Крім бізнес-інкубатора, на засіданні Миколаївської облради мали розглянути питання виділення коштів на виплату зарплат співробітникам "Миколаївоблтеплоенерго" і вибір керівника підприємства.


Відео: YouTube / Moy gorod


Відео: YouTube / 0512 Миколаїв
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився перший відеоролик із серії історій про військовослужбовців, які, взявши участь в АТО, повернулися до спокійного життя і відкрили власну справу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?