Україна і НАТО підписали важливу угоду: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна і НАТО підписали важливу угоду: з'явилися фото і відео

Україна і НАТО підписали важливу угоду: з'явилися фото і відео

Представники НАТО і Служби безпеки України підписали угоду про охорону інформації з обмеженим доступом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр української спецслужби.
Договір був підписаний головою СБУ Василем Грицаком та директором офісу безпеки НАТО Тоддом Брауном.
Цей документ є розширенням міжнародної Угоди Адміністративних домовленостей з охорони інформації з обмеженим доступом між Урядом України і Організацією Північноатлантичного договору.
Домовленість уточнює процедури взаємної охорони інформації з обмеженим доступом, передбачені спільною Угодою про безпеку між Україною і НАТО з 1995 року.
Домовленість повинна наблизити національні процедури до натовських стандартів.


"Підписання угоди - це ще один крок для поглиблення співпраці між Україною і НАТО", - зазначив глава СБУ, додавши, що для України підтримка Альянсу у розвитку сектора безпеки дуже важлива.
"Сьогодні Служба активно реформується з урахуванням досвіду НАТО", - підкреслив Грицак.
Передбачається, що до кінця року іноземні партнери поділяться своїм досвідом щодо вдосконалення законодавства в сфері безпеки і оборони, реалізації заходів реформування, комунікації з суспільством тощо.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше були опубліковані результати опитування громадської думки українців щодо вступу нашої країни в НАТО.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?