Для Путіна знайшли жорсткі слова за збитий Boeing і не тільки
Категорія
Світ
Дата публікації

Для Путіна знайшли жорсткі слова за збитий Boeing і не тільки

Для Путіна знайшли жорсткі слова за збитий Boeing і не тільки

У мережі президенту Росії Володимиру Путіну пригадали  збитий над Донбасом малайзійський пасажирський Боїнг, вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, війну на сході України, анексію Криму та інші злочини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Катерини Макаревич.
"Коли читаєш, що ця лисіюча людська істота, яка навіть імені не гідна, оскільки ім'я дається людині, а не злу, що він, може, не давав наказ збивати Боїнг, хочеться встати і закричати на весь світ: "Ну скільки можна відмазок придумувати для себе??" Нємцова він теж не давав наказ вбивати, але людина мертва. Дітей-сиріт він теж особисто не пускав по світу законом "Діми Яковлєва", але діти так без сімей і живуть більшість, а деякі, особливі, покинули цей жорстокий світ. Краде теж не він, але чомусь бюджет скуднішає, хоча многоміліарди вкидаються в компанії його друзів", - написала вона.
Журналістка пригадала Путіну і розв'язану ним війну на Донбасі, і анексію Криму.


"Особисто він не вбиває нікого на сході України, але чомусь українські солдати, які просто захищають свою землю, вмирають. А їх матері, дружини, діти плачуть в подушку. І Крим не він забрав, півострів сам вирішив раптом повернутися в лоно "сім'ї" його друзів, щоб і там почати розкрадати людей. Він нічого сам не робить, тільки світ чомусь раптом за кілька років перейшов у стадію перед Апокаліпсису, коли рвонути може в будь-який момент", - зазначила Макаревич.



Користувачі соцмережі підтримали журналістку:
Сергій Єлецьки х: "Кращого для Росії не знайшлося... Що заслужили, те й отримали".
Олександр Левицький: "Вова, Вова! Що ж ти не засох у тата на трусах!"
В'ячеслав Щукін: "От щодо Нємцова я категорично впевнений, що наказ даний особисто або прийнято колективне рішення адміністрації, що в принципі одне й те саме. Вбивство в двох кроках від Кремля, де вдень і вночі їздять і ходять ФСОшні топтуни, ці ж топтуни сидять в будках, одягнені в поліцейську форму, натикається купа камер..."
Як повідомляв ONLINE.UA, В Міноборони РФ, коментуючи звіт міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі, заявили, що  ніякі російські зенітно-ракетні комплекси, в тому числі "Бук", ніколи не перетинали кордон з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?