В Україні прийнято важливе рішення про гроші на оборону
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні прийнято важливе рішення про гроші на оборону

В Україні прийнято важливе рішення про гроші на оборону
Джерело:  РНБО

Рада національної безпеки і оборони України підтримала рішення Кабінету Міністрів про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» з метою збільшення фінансування силових структур.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.
Зокрема, передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони України на 3 млрд 800 млн грн, Головного управління розвідки Міністерства оборони України - на 175 млн грн, Національної поліції України - на 2 млрд 4 млн 800 тис грн, Державної прикордонної служби України та інших силових структур - на 782 млн 700 тис грн, служби безпеки України - на 128 млн 500 тис грн, Управління державної охорони України - на 51 млн грн.
Відзначається, що на засіданні РНБО, яке відбулося в середу, 28 вересня, особливу увагу було приділено питанням соціального забезпечення військовослужбовців та поліцейських.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Кабінет міністрів 19 вересня оприлюднив проект держбюджету України на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?