У Москві атакували виставку про українських військових: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві атакували виставку про українських військових: з'явилося відео

У Москві атакували виставку про українських військових: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Москві фанат так званого "руського миру" Антон Бєліков поглумився над фотовиставкою білоруського фотографа Олександра Васюковіча, присвяченою українським військовим, які загинули під час  війни на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.


Відзначається, що Бєліков увірвався в приміщення, в центр імені Сахарова в Москві, де проходила фотовиставка, і почав зафарбовувати балончиком з фарбою фотографії загиблих українських бійців і ображати автора.


Деякі фотографії Бєліков зірвав і почав пинати ногами, при цьому він раз у раз називав героїв на фото і самого Васюковіча «фашистами».


"Я вас зневажаю. Ви - сором'язливий фашист. Що ви робите? Це ж вбивці! Вони вбивали жінок і дітей. А ви приїжджаєте в Москву і вішаєте їх фото тут! Ви - усміхнений гадениш", - цитує Бєлікова видання.


При цьому автор фотографій Васюковіч на провокацію відреагував досить спокійно, він сказав, що саме Бєліков поводиться як справжній фашист.



Відео оприлюднив російський канал РЕН ТВ, який проводить пропагандистську політику президента РФ Володимира Путіна.


Як повідомляв ONLINE.UA,  соцмережі підірвав опублікований фотоальбом мінського фотографа Олександра Васюковіча про загиблих українських бійців на війні на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?