Податківці припинили роботу мережі магазинів duty free у Львівській області - заява компанії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Податківці припинили роботу мережі магазинів duty free у Львівській області - заява компанії

Податківці припинили роботу мережі магазинів duty free у Львівській області - заява компанії
Джерело:  online.ua

Державна фіскальна служба України строком на 30 днів припинила дію дозволів на експлуатацію магазинів безмитної торгівлі (duty free), що належать українсько-німецькому спільному підприємству "Львів-Трейдинг".
Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.
Відповідне рішення було прийнято 27 вересня, а вже через кілька годин магазини були закриті. У компанії такі дії фіскалів вважають тиском на неї в інтересах конкурентів або чиновників.
"Ми вважаємо, що ДФС цілеспрямовано знищує нашу компанію в інтересах чиновників і наших конкурентів. За останні два роки ДФС посилала на наше підприємство дев'ять перевірок, жодна з яких не зафіксувала серйозних порушень. Відзначимо, що на інших пунктах перетину кордону діє ще ряд магазинів безмитної торгівлі інших компаній, однак до них у ДФС немає ніяких претензій", - зазначив заступник генерального директора компанії "Львів-Трейдинг" Тарас Лучка.
"Львів-Трейдинг" за 25 років роботи на українському ринку довів, що ми є законослухняною компанією, яка поважає закони України. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення чиновників і домагатися поновлення роботи наших магазинів", - також запевнив він.
Відзначимо, що ДФС має намір повністю анулювати ліцензію "Львів-Трейдинг".
Претензії фіскалів стосуються діяльності компанії в 2013-14 рр., проте жодних порушень не було зафіксовано в актах за результатами численних перевірок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?