Путін знову висунув Україні кілька умов по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знову висунув Україні кілька умов по Донбасу

Путін знову висунув Україні кілька умов по Донбасу
Джерело:  Кремль

Президент Росії  Володимир Путін  знову наполіг на наданні українською стороною особливого статусу для окупованого Донбасу, а також проведенні амністії та конституційної реформи.


Про це він заявив в ході телефонної розмови з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт російського уряду.


"Президент Росії висловив надію, що українська сторона в свою чергу утримається від збройних провокацій у зоні конфлікту і зробить нарешті реальні кроки щодо виконання своїх політичних зобов'язань. Зокрема, мова йде про здійснення амністії і конституційної реформи, надання Донбасу законодавчо закріпленого на постійній основі особливого статусу, проведення місцевих виборів", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, раніше  прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков називав ті ж умови в контексті розмови про припинення вогню на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник української сторони в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі  Євген Марчук розповів дев'ять основних реалій війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?