Скандал з українцем на путінському ТБ: в Росії жорстко присоромили агресивного ведучого
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з українцем на путінському ТБ: в Росії жорстко присоромили агресивного ведучого

Скандал з українцем на путінському ТБ: в Росії жорстко присоромили агресивного ведучого

Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний присоромив ведучого програми "Місце зустрічі" на російському телеканалі НТВ Андрія Норкіна, який напередодні вигнав зі студії українського блогера Сергія Запорізького.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Навального.
Нагадаємо, що Норкін під час обговорення розслідування загибелі МН17 сказав: "Була версія про те, що Боїнг збив український літак. Вона була озвучена зовсім не Міністерством оборони Росії. Ці фотографії з'явилися в ефірі одного з російських телеканалів, оскільки були надіслані таким собі американським блогером" .
Коментуючи це, Навальний написав: "І в великому бреше: версія "малайзійський боїнг" збив український літак «не була просто висловлена ​​в ефірі телеканалу (мабуть, тут мається на увазі сміхотворна фальсифікація від Леонтьєва на Першому Каналі), вона була офіційною версією, що розглядається СК РФ. Все вигадки про "капітана Волошина" досі висять у них на сайті".


Крім того, опозиціонер звернув увагу на те, що Норкін назвав

учорашнє розгромне інтерв'ю Пєскова BBC

"інтерв'ю якомусь українському журналісту".


Також Навальний зазначив, що Норкін - "продажна шкура", яка заробляє на брехні для виплати своєї іпотеки, і додав скріншот з розповіддю колишньої колеги Норкіна про нього.



"Дорогий Андрій Норкін, ви так і кричіть наступного разу: У мене іпотека, пішов геть зі студії! Ще три роки платити, а потім за машину внески. Геть, геть, йдіть!", - резюмував Навальний.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Інформаційних військах України, які є проектом очолюваного Юрієм Стецем Міністерства інформаційної політики,

викрили в черговій нахабній брехні ватажка ДНР Олександра Захарченка - на цей раз про загибель малайзійського лайнера МН17 над Донбасом в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?