У Путіна здивували новим нахабством щодо загибелі MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна здивували новим нахабством щодо загибелі MH17

У Путіна здивували новим нахабством щодо загибелі MH17
Джерело:  BBC

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відмовився вибачатися за роль РФ в загибелі МН17 над Донбасом, про яку йдеться в звіті Міжнародної слідчої групи за результатами розслідування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу ВВС".
Нагадаємо, у звіті йдеться, що "Бук", яким збили малайзійський лайнер, був завезений з Росії на підконтрольну бойовикам ДНР частину Донецької області.
"Принести вибачення за що?" - запитав Лавров у відповідь на пропозицію ведучого ВВС Стівена Сакура принести вибачення у зв'язку з оприлюдненою комісією інформацією.
За словами міністра, Росія має намір дочекатися остаточних результатів розслідування, адже воно ще не закінчено.
"Є сто імен, що фігурують у розслідуванні, але вони поки що навіть не проходять як підозрювані", - сказав російський чиновник.
Лавров заявив, що Росія оприлюднила і надала комісії величезний обсяг даних щодо катастрофи літака, але не отримала на них реакції. У той же час, як стверджує міністр, прийняті комісією до уваги дані, отримані від України і США, оприлюднені не були.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше схожу з Лавровим позицію висловив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, який взяв участь у передачі ВВС HARDtalk, яку також вів Сакур. Пєсков тоді сказав, що Росія не схильна вважати висновки комісії "остаточною правдою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?