Лукашенко повторив знаменитий вислів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко повторив знаменитий вислів Путіна

Лукашенко повторив знаменитий вислів Путіна
Джерело:  БЕЛТА

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що розцінює розпад СРСР як катастрофу, чим фактично повторив тезу президента РФ Володимира Путіна, озвучену ним раніше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.
"Я однозначно розглядаю розпад Радянського Союзу як катастрофу, яка мала і має негативні наслідки у всьому світі. Нічого хорошого від розпаду ми не отримали", - заявив Лукашенко.
Білоруський лідер висловив упевненість, що за часів СРСР були б неможливі конфлікти, які відбуваються зараз на Близькому Сході або в Африці.
"Зник Радянський Союз, і, ви бачите, світ захитався на одній опорі. Я не засуджую тут американців, але факт залишається фактом. Опора одна - і світ хитається", - сказав політик.
Нагадаємо, що раніше президент РФ Путін сказав: "Зовсім необов'язково було розвалювати Радянський Союз. Можна було провести перетворення, в тому числі демократичного характеру".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Білорусі, в місті Світлогорськ, встановили пам'ятник діячеві СРСР Михайлу Калініну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?