У Путіна похвалилися новим хамством його міністра
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися новим хамством його міністра

У Путіна похвалилися новим хамством його міністра
Джерело:  РІА Новини

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав  постпреда США при ООН Саманту Пауер  агресивною і заявив, що вважає неприйнятною її риторику.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


Нагадаємо, що на екстреному засіданні Ради безпеки ООН щодо подій в Алеппо Пауер сказала: "Те, що Росія підтримує і робить, - це не боротьба з тероризмом, це - варварство!".


"Я думаю, вона трохи агресивна для представника США. Ми вважаємо, що абсолютно неприйнятно використовувати таку риторику, таку мову ... Я не хочу обговорювати манери наших партнерів, і вважаю за краще концентруватися на фактах, а не істеричних висловлюваннях людей, які втрачають контроль над собою" , - відповів на це Лавров.


У свою чергу, журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов оприлюднив у своєму Twitter цитату Лаврова про "неадекватність" Пауер.



У соцмережах сміються і згадують випадок, як Лавров назвав свого колегу з Саудівської Аравії дебілом.


Frosia Burlakova: Лавров у нас ну дуже дипломатичний дипломат.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лавров обмовився, коли коментував замах на ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, і назвав псевдореспубліку Лаоською народною республікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?