Ракетній установці, з якої збили Boeing на Донбасі, в Росії присвятили дитяче ліжко
Категорія
Світ
Дата публікації

Ракетній установці, з якої збили Boeing на Донбасі, в Росії присвятили дитяче ліжко

Ракетній установці, з якої збили Boeing на Донбасі, в Росії присвятили дитяче ліжко
Джерело:  online.ua

У Росії в продажу з'явилася дитяча ліжко в формі ракетної установки "Бук".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


"Ох*еніти. А надувна модель" Боїнга-777 "не постачається?", - підписав він фото.


Нагадаємо, що в ході розслідування загибелі авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 Міжнародної слідчої групи був точно встановлений маршрут перевезення зенітно-ракетного комплексу "Бук", пострілом з якого був знищений літак. За словами глави Міжнародної слідчої групи Вільберто Пауліссена, експерти "прийшли до висновку, що МН17 був збитий ракетою 9М38, пущеної з" Бука ", який був ввезений з Росії і який повернувся в Росію"


У свою чергу, офіційний представник Міністерства оборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, коментуючи звіт міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі, заявив, що ніякі російські зенітно-ракетні комплекси, в тому числі "Бук", ніколи не перетинали кордон з Україною.



У соцмережах сміються над фото дитячого ліжка у формі "Бука".




Як повідомляв ONLINE.UA, пропагандист президента Росії Володимира Путіна Сергій Марков насмішив користувачів мережі божевільною історією про "бандерівців" в Москві.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?