Українську авіакомпанію спіймали на рекламі бізнесу окупантів: з'явилися скандальні фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українську авіакомпанію спіймали на рекламі бізнесу окупантів: з'явилися скандальні фото

Українську авіакомпанію спіймали на рекламі бізнесу окупантів: з'явилися скандальні фото
Джерело:  online.ua

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» рекламує товари з  окупованого Криму  на сторінках свого бортового видання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Крим. Реалії».


Журналісти видання виявили відповідну рекламу на сторінках вересневого номера журналу «Панорама» - офіційного бортового видання МАУ.


Журналісти нарахували три рекламні оголошення товарів з анексованого Криму.


Так, торговою маркою Villa Krim володіє українське ПрАТ «Алеф-Віналь», що зареєстроване в Дніпрі і належить трьом офшорним компаніям - австрійської «Алеф Інвестмент Холдинг Джіемвіаш» і двом кіпрським «Ейді Вінал Інвест Лімітед» і «Амадон Лімітед».



На своєму сайті фірма пропонує вибір вин, вироблених з кримського винограду. При цьому, згідно з даними російського реєстру юридичних осіб, з 2014 року володіє Villa Krim «Алеф-Віналь-Крим», зареєстрована в Криму в селищі Багерове. Володіють нею все ті ж дніпровське ПрАТ «Алеф-Віналь» разом з кіпрським «Ейді Вінал Інвест Лімітед».


Також свій магазин на півострові на сторінках «Панорами» рекламує міжнародний ювелірний бренд Style Avenue, який пропонує прикраси зі срібла з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням з ювелірної емалі, шкіри та каучуку.




«В Україні представництво цієї торгової марки з'явилося в 2013 році, її магазини відкриті в декількох великих містах, в тому числі в Ялті. І якщо на офіційному сайті компанії остання представлена частиною України, то в рекламному оголошенні журналу «Панорама» ялтинський магазин фігурує вже з російськими контактами. Тобто, працює він в російському правовому полі», - зазначають журналісти видання.


У статті також йдеться про те, що аналогічна ситуація складається і з італійським брендом Cucine Lube, що пропонує сучасні кухні в Україні, Росії і Європі.



«В Україні він представлений ТОВ «Любе-Україна», яким володіє громадянин Італії. Магазини салону відкриті в ряді міст України, а салони в Сімферополі (салон Italine) і Севастополі (салон Bella Venezia) вже є російськими суб'єктами», - сказано в тексті статті.


У виданні «Панорама» поки не прокоментували «Крим.Реаліі» свою політику щодо рекламного блоку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Лілія Шевцова вважає, що Крим вже не служить для легітимізації російської влади, а скоріше, навпаки, стає для президента РФ Володимира Путіна тягарем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?