Трагічна помилка - це ваша країна: в Україні яскраво відповіли на слова відомого росіянина
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагічна помилка - це ваша країна: в Україні яскраво відповіли на слова відомого росіянина

Трагічна помилка - це ваша країна: в Україні яскраво відповіли на слова відомого росіянина
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли слова російського опозиціонера Олексія Навального про те, що  збитий росіянами на Донбасі в 2014 році Boeing 777 рейсу МН17  був трагічною помилкою декількох військових.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Максима Колесникова.


«Російський опозиціонер Навальний написав про збитий Боїнг: "кілька військових зробили трагічну помилку". Деякі українські ресурси його статтю радісно перепощують», - пише Колесников.


«Пан Навальний. Російські військові здійснили злочин, вторгшись на територію України. Російська влада вчинила злочин, поставляючи озброєння, боєприпаси і військові контингенти для захоплення частини нашої країни», - продовжив Колесников.


«Екіпаж Бука скоїв злочин за російськими ж законам, коли перетнув кордон України, готувався вчинити злочин, збираючись збити літак в нашому небі, і ні про яку помилку не йдеться в принципі. Це ланцюжок злочинів, що завершився злочином ж проти невинних громадян інших країн», - пише блогер.


«Трагічна помилка - це існування Вашої країни в тому вигляді, гидоту якого Ви навіть не здатні усвідомити. Дорогі українські журналісти. Ви хоч трохи замислюйтесь над тим, що ви репостите. Росіяни нас розглядають як людей другого сорту, і злочини проти українців взагалі не усвідомлюють як злочини. Хоча б трохи відключайте «меншовартість». Тому що про «гідність» тут навіть говорити не доводиться», - резюмував Колесников.


Юлія Прудникова: Навальний давно вже не опозиціонер. Минуле.


Родомір Степовий: Він просто епічний му..ак, цей Навальний. Що ще раз підтверджує факт - за "перебріком" нормальних людей мінімальна кількість.


Elman Ismayilzade: Шовініст ще той. Один з кримнашистів, між іншим.


Чебуран Йода: Мені цікаво, хтось у нас вірить ще в те, що "ну є ж там нормальні люди і опозиція, просто її пресують сильно і вони зробити не можуть нічого"?



Як повідомляв ONLINE.UA,  в ході розслідування загибелі авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 Міжнародної слідчої групи був точно встановлений маршрут перевезення зенітно-ракетного комплексу "Бук", пострілом з якого був знищений літак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?