Справа про вбивство київських міліціонерів: під будинком суда сутички, з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Справа про вбивство київських міліціонерів: під будинком суда сутички, з'явилися фото і відео

Справа про вбивство київських міліціонерів: під будинком суда сутички, з'явилися фото і відео
Джерело:  Hromadske

Біля стін Апеляційного суду Києва, який проводить екстрене засідання з обрання запобіжнрого заходу 5 підозрюваним у вбивстві міліціонерів у травні 2015 року, сталися сутички між правоохоронцями та активістами організації С14.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.ua.

Судді займаються питаннями щодо процесу у справі про вбивство двох міліціонерів під час нападу на АЗС, у якому підозрюваними виступають Віта Заверуха, Андрій Романюк, Євген Кошелюк, Данило Ситніков і Микола Мніщенко.

Біля суду активісти руху С14, які підтримують підозрюваних, влаштували сутички, у результаті були затримані четверо з них.

Після зіткнень до будинку суду прибув спецпідрозділ МВС.



У свою чергу, одна з підозрюваних, Віта Заверуха, написала заяву на адресу керівника ГПУ Юрія Луценка, у якій пожалілася на неправомірність звинувачень і порушення закону під час оголошення їй підозри.



Зазначимо, що перед цим засіданням Кошелюк і Ситніков знаходилися в СІЗО, Романюк і Мніщенко – під домашнім арештом, а Заверуха – у лікарні під охороною поліції.


Вранці 1 жовтня, коли збіг термін їх утримання під вартою, усі підозрювані були знову затримані поліцією.

Як повідомляв ONLINE.UA,  11 травня Віта Заверуха, затримана за підозрою у вбивстві міліціонерів і нападі на АЗС, вскрила собі вени у залі суду.


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?