Путінські ЗМІ видали новий фейк про Україну: у Порошенка посміялися
Категорія
Політика
Дата публікації

Путінські ЗМІ видали новий фейк про Україну: у Порошенка посміялися

Путінські ЗМІ видали новий фейк про Україну: у Порошенка посміялися
Джерело:  online.ua

В Україні висміяли нову брехню прокремлівських ЗМІ про те, що в Полтавській області нібито хочуть федеративних відносин з Києвом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook "Інформаційні війська України" (проект Міністерства інформполітики, яке очолює кум Петра Порошенка Юрій Стець).


Пропагандистський російський сайт "RT російською" випустив "новину", в якій йде мова про те, що депутати Полтавської обласної ради звернулися до глави української держави Петра Порошенко і глави уряду Володимира Гройсмана з вимогою федеративних відносин з Києвом.


При цьому, в дійсності в зверненні депутатів йшлося лише про "договір про розділення повноважень", а засідання Полтавської облради, на якому він обговорювався, пройшло ще в червні.


"Не рий яму ближньому - впадеш в неї сам": Кремль так любить брехати про "федералізацію України", що може і пропустити той момент, коли Росія, як колись СРСР, почне розвалюватися", - йдеться у відповіді Інформвійськ на нову брехню росЗМІ про Україну.



Відзначимо, що в ЗМІ РФ вже не вперше пишуть неправдиву інформацію про запуск "процесу федералізації" в Україні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі посміялися над припущенням росЗМІ про те, що було б, якби російські військові не втрутилися б у конфлікт в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?