Відвели за червону лінію: з'явилося важливе повідомлення від сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Відвели за червону лінію: з'явилося важливе повідомлення від сил АТО

Відвели за червону лінію: з'явилося важливе повідомлення від сил АТО
Джерело:  online.ua

У районі населеного пункту Золоте Луганської області відповідно до  Рамкової угоди про розведення сторін  успішно провели відведення сил і озброєнь на рубежі, позначені представниками ОБСЄ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


"По певному сигналу особовий склад підрозділу ЗСУ покинув спостережні пости та відійшов від лінії зіткнення на певні рубежі. Всі інженерні споруди, які знаходилися в зоні розмежування, перенесені за так звану "червону лінію", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, 21 вересня на засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі  підписали Рамкову угоду про розведення сил і засобів на трьох ділянках: у районі Станиці Луганської, Золотого і Петровського.


В рамках угоди 1 жовтня почалось розведення сторін від лінії розмежування.  Бойовики ЛНР і ДНР заявляли, що в районі Петровського і Станиці Луганської відведення сил і озброєнь було зірване.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після розведення сторін в районі Золотого бойовики ЛНР почали обстріл в районі Новоолександрівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?