Мережа вибухнула через шалений дитячий мультик з Росії: з'явилося відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Мережа вибухнула через шалений дитячий мультик з Росії: з'явилося відео

Мережа вибухнула через шалений дитячий мультик з Росії: з'явилося відео

В мережі з'явився новий російський мультфільм «Діти проти чаклунів», у якому підносяться російські духовні цінності, а західний світ виставлений в образі злих чаклунів; явно пропагандистський характер відео вразив користувачів соціальних мереж, які різко розкритикували його.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

«А ви вже поставили дітям вранішнім мультик? Ось уривок нового витвору рєсейських аніматорів "Дєті протів вашлебнікав". За підтримки РПЦ», — написали у Facebook-спільноті «Баба і кіт».

За 5 године уривок мультфільму на цій сторінці переглянули близько 20 тисяч користувачів, при тому, що його повна версія, викладена на youtube ще 7 вересня, набрала трохи більше 8 тисяч переглядів.

В уривку цього творіння злі чаклуни за підтримки за підтримки автоматників зходяться з чотирьма дітьми, розповідаючи їм про «російську заразу».



Публікація частини мультика викликала спражню бурю серед користувачів соціальних мереж.


Андрій Скидан: «Якщо не хочете, аби з очей кров потекла, то краще не дивіться. Світ вже ніколи не буде таким, яким був до перегляду цього лайна...».

Svitlana Bogomolova: «Це має зберегтися і для майбутніх поколінь для доведення діагноза...».

Людмила Бойченко: «Злий чаклун у синьо-жовтому, а рятівник пілот дуже схожий на Безлера... Ще більше переконуюсь в тому, що на кордоні між РФ і Україною потрібна стіна більша Великої Китайської».

Виталий Чужа: «Ви от регочете, а там в це все діти вірять. І це повний, вибачте, пздц. Ніяких психіатрів не вистачить, аби потім все з голови витягнути».

Вікторія Целуйко: «Зроблено істотими, які ненавидять дітей, християнство і мультиплікацію одночасно».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український журналіст посміявся над недолугістю бойовиків ДНР і ЛНР у їхніх карікатурних спробах бути схожими на Захід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?