У Києві поглумилися над прапором Ізраїлю: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поглумилися над прапором Ізраїлю: опубліковано відео

У Києві поглумилися над прапором Ізраїлю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Києві 6 жовтня невідомі поглумилися над прапором Ізраїлю, розміщеним на фасаді ресторану ізраїльської кухні "Єрусалим".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
На відео видно, як двоє хлопців у чорному підійшли до ресторану, один застрибнув на парапет і зірвав прапор. Другий намагався відібрати його. У результаті молоді люди порвали прапор. Потім до них підійшли ще четверо молодих людей, і вони всі разом пішли.
"У понеділок у нас було відкриття, яке збіглося з єврейським Новим роком. Ми вивісили прапор Ізраїлю. Сьогодні повз ресторан проходила компанія підлітків, один з них заліз на парапет, зірвав прапор і почав його рвати", - розповів заступник директора ресторану журналістам.
В адміністрації уточнили, що співробітники поліції, які прибули на місце інциденту, зафіксували факт вандалізму. Через деякий час стало відомо про затримання підлітка.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Каховці Херсонської області місцевий житель на території автостанції зірвав державний прапор України і викинув його на смітник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?